Energetische therapie

Heling via het energieveld, de aura, is eeuwenoud en van alle culturen. Energetische therapie is een paranormale geneeswijze en werkt helend op de spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke lagen.

Energetische therapie helpt oude emoties, herinneringen en patronen verdwijnen. Het hoofd wordt helder en je voelt je sterker geaard. De inzichten helpen je om tot betere keuzes te komen en dichter bij je ‘ware zelf’.

Energetische therapie biedt met name hulp bij heling van trauma en oude pijn. Ook inzicht in levensvragen, burn out, hoogsensitiviteit, spanning en stress, relatieproblemen en intergenerationele problematiek. 

De sessie

Het eerste deel van de sessie bestaat uit Jungiaans psychotherapeutisch werk. Bewust worden van de invloed van onze gedachten, emoties en gedragingen op ons energieveld is een belangrijk onderdeel van het helingsproces.

Het tweede deel van de sessie bestaat uit de behandeling op de behandeltafel met heling van de chakra’s, energetische reiniging, Inca sjamanistische technieken. Doorgaans is een traject van drie sessies voldoende, afhankelijk van de diepte van de problematiek.

Resultaat

De healing zorgt voor een een diepgaande verandering in de emotionele en energetische lagen, en zorgt voor inzicht, bewustwording, innerlijke rust en balans. 

Tarief

Een sessie energetische therapie duurt 75 minuten en kost 75 euro. 

Adres

Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag

Tijden

dinsdag t/m zondag 14:00 – 19:00

Boek een healing

Contact Karina via sms/app op 06 45425899 of via onderstaand contactformulier.
Binnen twee werkdagen kunt u antwoord verwachten.

Maak het hoofd leeg van gedachten, laat het hart tot rust komen.  – Lao Tszu