Energetische psychotherapie

Heling via het energieveld, de aura, is eeuwenoud en van alle culturen. Energetische psychotherapie is een paranormale geneeswijze en werkt helend op de spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke lagen.

Energetische psychotherapie helpt oude emoties, herinneringen en patronen verdwijnen. Het hoofd wordt helder en je voelt je sterker geaard. De inzichten helpen je om tot betere keuzes te komen en dichter bij je ‘ware zelf’.

Energetische psychotherapie biedt inzicht en hulp bij levensvragen, burn out, sensitiviteit, spanning en stress, relatieproblemen, intergenerationele problematiek en paranormale ervaringen.

De sessie

Het eerste deel van de sessie bestaat uit Jungiaans psychotherapeutisch werk. Bewust worden van de invloed van onze gedachten, emoties en gedragingen op ons energieveld is een belangrijk onderdeel van het helingsproces.

Het tweede deel van de sessie bestaat uit de behandeling op de behandeltafel, je ligt met kleding aan onder een dekentje. De behandeling bestaat uit heling van de chakra’s, een energetische reiniging en Inca sjamanistische technieken.

Resultaat

De healing zorgt voor een een diepgaande verandering in de emotionele en energetische lagen, en zorgt voor inzicht, bewustwording, innerlijke rust en balans. 

Tarief

Een sessie energetische therapie duurt 60 minuten en kost 75 euro. Een sessie kan zowel in de praktijk geboekt worden als online.

Locatie

Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.
Online via Zoom.

Boek een sessie

Contact Karina via sms/app op 06 45425899 of met onderstaand contactformulier.
Binnen twee werkdagen kunt u antwoord verwachten via ardite4cl@gmail.com.

Contactformulier

Afspraken in de praktijk kunnen worden geboekt in de periode 21 t/m 25 mei, 2 t/m 6 juli, 5 t/m 10 augustus …
Online afspraken kunnen de gehele maand geboekt worden.
De korting op het Tarot consult is geldig tot 31 juli.

Maak het hoofd leeg van gedachten, laat het hart tot rust komen.  – Lao Tszu