Energetische therapie

Helen met energie is eeuwenoud en van alle culturen. Een energetische behandeling brengt de chakra’s van het lichaam terug in balans en laat de energie beter stromen. Ze werkt in op de spirituele, mentale, emotionele, lichamelijke en de onderbewuste lagen. 

Emoties, stress en ziekte brengen het energieveld uit balans. Geblokkeerde energie voelt aan als vermoeidheid en het hoofd draait overuren. Energetische therapie werkt positief op klachten in verband met oude pijn en trauma, hoogsensitiviteit, angst, spanning en stress, burn out en onverklaarbare lichamelijke klachten. 

Een energetische behandeling bestaat doorgaans uit drie sessies met twee weken ertussen. In de weken tussen de sessies werkt de behandeling door. Het is afhankelijk van de ernst van de klachten hoeveel sessies er nodig zijn. 

Resultaat

Je ervaart innerlijke rust en ontspanning in het lichaam. Het hoofd is helder en je voelt je sterker geaard. In het dagelijks leven gaan de dingen gemakkelijker en helpen de inzichten je dichter bij jezelf te komen. Oude emoties, herinneringen en patronen verdwijnen en maken ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. 

De sessie

De sessie start met het bespreken van de klachten. Na het afstemmen worden de chakra’s terug in balans gebracht en het energieveld aangevuld. Inca-shamanistische stenen worden gebruikt om het energie-veld te balanceren. De kaarten van de Tarot bieden waar nodig diepere inzichten. Aanvullend kunnen Bach remedies, energetische heling uit de natuur, ingezet worden.

Gratis kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan de eerste sessie is het aan te raden een kennismakingsgesprek te boeken. Dit telefonisch kennismakingsgesprek is gratis en duurt 20 minuten.

Tarief

De sessie duurt 75 minuten en kost 82,50 euro.

Lees hier over de voorwaarden en COVID-19 maatregelen van Ardite praktijk voor energiewerk.

Back to Top