Energetische therapie

Heling via het energieveld, de aura, is eeuwenoud en van alle culturen. Energetische therapie is een paranormale geneeswijze en werkt helend op de spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke lagen.

Energetische therapie helpt oude emoties, herinneringen en patronen verdwijnen. Er komt ruimte voor nieuwe inzichten en ideeën. Het hoofd wordt helder en je voelt je sterker geaard. De inzichten helpen je om tot betere keuzes te komen en dichter bij je ‘ware zelf’.

Energetische therapie biedt hulp bij levensvragen, burn out, hoogsensitiviteit, spanning en stress, relatieproblemen, intergenerationele problematiek en heling van trauma en oude pijn. 

De sessie

Het eerste deel van de sessie bestaat uit Jungiaans psychotherapeutisch werk. Bewust worden van de invloed van onze gedachten, emoties en gedragingen op ons energieveld is een belangrijk onderdeel van het helingsproces.

Het tweede deel van de sessie bestaat uit de behandeling op de behandeltafel met heling van de chakra’s, energetische reiniging, Inca sjamanistische technieken.

Een sessie kan aangevuld worden met het voorschrijven van Bach bloesem remedies, het lezen van de kaarten van de Voyager Tarot en oefeningen Qigong.

Een afspraak maken

Een kennismakingsgesprek is gratis. In dit gesprek bespreken we kort de hulpvragen en bepalen we of energetische therapie de juiste therapie is. Dit telefonisch kennismakingsgesprek duurt 20 tot 30 minuten.

Energetische therapie gaat uit van twee-wekelijkse sessies en start met een minimum van drie sessies. Een sessie kan zowel in de praktijk als online plaatsvinden. Het tarief is 84,50 euro, een sessie duurt 75 minuten. 

Back to Top