Energetische psychotherapie

Heling via het energieveld, de aura, is eeuwenoud en van alle culturen. Energetische psychotherapie is een paranormale geneeswijze en werkt helend op de spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke lagen.

Energetische psychotherapie helpt oude emoties, herinneringen en patronen verdwijnen. Het hoofd wordt helder en je voelt je sterker geaard. De inzichten helpen je om tot betere keuzes te komen en dichter bij je ‘ware zelf’.

Energetische psychotherapie biedt inzicht en hulp bij levensvragen, burn out, sensitiviteit, spanning en stress, relatieproblemen, intergenerationele problematiek en paranormale ervaringen.

Het eerste deel van de sessie bestaat uit Jungiaans psychotherapeutisch werk. Bewust worden van de invloed van onze gedachten, emoties en gedragingen op ons energieveld is een belangrijk onderdeel van het helingsproces.

Het tweede deel van de sessie bestaat uit de behandeling op de behandeltafel, je ligt met kleding aan onder een dekentje. De behandeling bestaat uit heling van de chakra’s, een energetische reiniging en Inca sjamanistische technieken.

Resultaat

De healing zorgt voor een een diepgaande verandering in de emotionele en energetische lagen, en zorgt voor inzicht, bewustwording, innerlijke rust en balans. 

Een sessie energetische therapie duurt 60 minuten en kost 75 euro. 

In de praktijk

De praktijk is gevestigd op Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.

Online

Online sessie worden gegeven via het gratis programma Zoom.

Boek een sessie

Vragen?

Maak het hoofd leeg van gedachten, laat het hart tot rust komen.  – Lao Tszu