Inca healing

Dona Marquesa, een Q’ero medicijnvrouw uit Peru, leerde Karina een krachtige Inca-shamanistische healing op diep zielsniveau. De Inca-healing is een complete heling in diepe onbewuste lagen en wordt al eeuwenlang toegepast in Peru. In het Q’ero sjamanisme is het gebruikelijk om bezielde stenen te gebruiken om de healing te begeleiden. De energetische helende aspecten van moeder aarde spelen een belangrijke rol.

Deze behandeling werkt sterk bij: oude pijn, trauma, blokkades, onverklaarbare fysieke klachten, energetische- en ontwikkelingsvraagstukken en zielsproblemen. Deze heling werkt op een subtiele manier sterk door in de maanden na de sessie. Voor verdere verdieping en persoonlijke groei is het aan te raden na 6 maanden een nieuwe sessie te plannen.

De healing

De Inca-healing start met het reinigen van zware energie met de Hoocha-stenen. Daarna worden de Chumpi-stenen, welke zijn verbonden met krachtdieren en arche-typische krachten, op het lichaam gelegd. Bij de behandeling ligt men onder een deken met de kleding aan. 

Tijdens de energetische reis kunnen krachtdieren of personages via het onderbewuste inzichten en antwoorden doorgeven. Oude pijn vloeit weg, en verloren ziele-delen keren terug. Dit heet soulretrieval.

Met het aanvullen van de levensenergie eindigt de reis en tot slot worden beschermende energie-banden aangelegd.

Gratis kennismakingsgesprek

Voorafgaand aan deze healing is het aan te raden een kennismakingsgesprek te boeken. Dit telefonisch kennismakingsgesprek is gratis en duurt 20 minuten.

Tarief

De healing duurt 120 minuten en kost 145 euro. 

Een sessie boeken

Deze healing is enkel op aanvraag te boeken.

Lees hier over de voorwaarden en COVID-19 maatregelen van Ardite praktijk voor energiewerk.

Back to Top