Balans sessie

Werken met het energieveld, de energiestroom van het lichaam, is eeuwenoud en van alle culturen. Werken met energie is een paranormale geneeswijze en werkt helend in op de spirituele, mentale, emotionele en lichamelijke lagen.

Door blokkades vrij te maken komen de chakra’s terug in balans en gaat de energie weer vrij stromen. Je voelt je fris, ontspannen en geaard. Het hoofd is weer helder de gevoelens en emoties komen tot rust. Deze zachte en diepwerkende sessie is speciaal geschikt voor sensitieve mensen.

Spanning en stress zorgen voor energetische blokkades, de energie kan niet meer vrij stromen. Je voelt je moe, gespannen en minder geaard. Ook innerlijke onrust, piekeren en snel emotioneel zijn horen erbij. De balans sessie helpt spanning en stress afvloeien en harmoniseert het energie systeem.

De sessie

De sessie begint met een kopje thee, tijd om te landen en indien nodig even het hart te luchten. Op de behandeltafel wordt gewerkt met een combinatie van methodes vanuit de Chinese geneeskunde en het Inca sjamanisme. Je ligt met kleding aan onder een dekentje op de behandeltafel.

In de Chinese geneeskunde werken we via de acupunctuurpunten om de Qi vrij te laten stromen. In deze sessie gebruiken we stenen, amethist, rozenkwarts en bergkristal, om de meridianen te openen.

In het Inca sjamanisme werken we met de energiepunten, de chakra’s. Deze worden terug in balans gebracht en het energieveld wordt aangevuld.

Resultaat

De combinatie van Chinese en sjamanistische technieken zorgt voor een intens en harmoniserend effect op het energiesysteem. Je voelt je ontspannen, vrij en in balans.

Tarief

Boek je een sessie in februari en maart, dan geldt een korting van 25%.
Een balans sessie duurt 60 minuten en kost 60 euro.

Locatie

Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.
Een online consult afspreken is ook mogelijk.

Boek een sessie

Contact Karina via sms/app op 06 454425899 of via onderstaand contactformulier.
Binnen twee werkdagen kunt u antwoord verwachten via ardite4cl@gmail.com.

Contactformulier