Tarot consult

Een helderziend tarot consult biedt inzicht en advies in je ware zelf en levenspad, de uitdagingen in jouw leven en de levenslessen te leren. Een Tarot consult wijst je de weg in elk moment van je leven.

Een Tarot consult start met het vaststellen van de vragen en thema’s en heeft als doel inzicht en advies te geven aan de vraagsteller. Het raadplegen van de tarot kan onderdeel zijn van een traject van persoonlijke groei en heling. 

De archetypische symbolen van de kaarten van de tarot laten zien waar mogelijkheden liggen tot bewustwording en persoonlijke groei. Het kiezen van de kaarten is een intuïtief proces wat uitgaat van het principe van synchroniciteit, betekenisvol toeval.

Lotusbloemen blog: Hoe werkt een Tarot consult? Vraag en antwoord.
Lotusbloemen blog: Hoe werkt een Tarot consult? Het bewuste en het onbewuste.

De sessie

In de sessie wordt gebruik gemaakt van de Rider-Waite kaarten. De uitgebreide legging geeft aan wat er op bewuste en onbewuste lagen speelt en welke mogelijkheden er in het verschiet liggen. 

Resultaat

De kaarten van de tarot kunnen geraadpleegd worden over thema’s als : relaties, werk, de liefde, verhuizing, studie en carriere. Maar ook bij vragen over het loslaten van oude pijn, persoonlijke groei, karma, talenten en het levenspad. 

Tarief tot 1 augustus 2024

Een Tarot consult kost 55 euro en duurt 60 minuten.
Het consult wordt gegeven in de praktijk of online.
Er geldt 35% korting op een eerste consult, een eerste consult kost dan 35,75 euro.

Tarief per 1 augustus 2024

Per 1 augustus geldt het nieuwe tarief van 60 euro per consult van 60 minuten.

De praktijk is gevestigd op Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.
Online consulten worden gegeven via het gratis programma Zoom.

Of neem contact op met Karina via sms/app op 06 454425899 of met onderstaand contactformulier. Binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord per sms/app of via ardite4cl@gmail.com per mail.