Coaching

Groeien, leren, veranderen en het zelfbewustzijn vergroten. De coaching is gebaseerd op kennis van taoïsme, boeddhisme, Jungiaanse psychologie, sjamanisme en Chinese geneeskunde. Qigong en meditatieve oefeningen zijn deel uit van deze sessies. 

Coaching biedt begeleiding bij transformatie processen zoals overprikkeling verminderen bij hoogsensitiviteit, uit een burn out komen, oude blokkerende gezinspatronen veranderen, ziele-doelen leven en meer in balans door het leven gaan. 

Speciaal voor mensen met paranormale aanleg is er begeleiding in het leren omgaan met paranormale gaven en het vinden van een passend spiritueel pad of richting.

De sessie

In de gesprekken worden doelen gesteld, adviezen uitgewerkt, blokkades besproken en losgelaten. Vervolgens worden nieuwe vaardigheden en oefeningen aangeleerd. 

Het leren kennen van jezelf, je eigen systeem en leren hoe je het beste met je eigen systeem kunt omgaan staat centraal.

Resultaat

De integratie van nieuwe inzichten, kennis en oefeningen creëert een nieuwe balans. Je leert wat je zelf kunt doen om jouw systeem in die balans en zo de doelen te halen die je wilt bereiken in je leven.

Tarief

Een coaching sessie  duurt 60 minuten en kost 75 euro. 
De sessie wordt gegeven in de praktijk of online.

De praktijk is gevestigd op Kon. Emmakade 151, 2518 JK Den Haag.
Online consulten worden gegeven via het gratis programma Zoom.

Of neem contact op met Karina via sms/app op 06 454425899 of met onderstaand contactformulier. Binnen twee werkdagen ontvangt u antwoord per sms/app of via ardite4cl@gmail.com per mail.