Jungian psychologist, shamanistic energy healer, Qigong teacher, writer & student of life.

Combining ancient and profound, eastern and western healing techniques, for conscious living & healing the psyche.

Als tiener las ik veel, met name boeken over spiritualiteit en diepte-psychologie. Ik ben geboren met paranormale gaven en wilde daar alles over weten. Existentiële vragen als: Wat is de ziel? Wat is de bedoeling van ons leven op aarde? Hoe vind je de ware liefde? hielden me al vroeg bezig.

Jungiaanse psychotherapie, Qigong en sjamanistische healings bleken voor mij de methodes om vrij te komen van trauma, intergenerationele problematiek, blessures en burn out. Een best zware innerlijke reis naar binnen, maar zo intressant om mee te maken. 

Voor ik Ardite for conscious living oprichtte werkte ik als docent, mentor en onderwijsontwikkelaar in particulier en democratisch onderwijs. Hieruit volgde een leidinggevende functie bij een online leervoorziening voor schooluitvallers. 

Praktijk

Rond mijn 40e startte ik mijn praktijk. Tegelijk  begon ik mijn training in energiewerk om zo mijn sjamanistische aanleg te leren gebruiken voor healings. In de praktijk bied ik gesprekstherapie vanuit het psychoanalytisch gedachtegoed van CG Jung. Het energetisch werk verricht ik in verbinding met moeder aarde, en in verbinding met de arche-typen van het Q’ero sjamanisme. www.ardite.nl

Qigong & Tai Chi

Lesgeven in Qigong en Tai Chi doe ik ruim 15 jaar met veel plezier. Qigong en Tai Chi houden lichaam en geest gezond. Dagelijks trainen is een prettige must en tegelijk een reis naar binnen. In de lessen geef ik oefeningen uit de Wisdom Qigong en Tai Chi bal series. Voor hoogsensitieve mensen heb ik een training op maat ontwikkelt. www.ardite.org

Schrijven

Schrijven en kennis delen maakt mij gelukkig. De psychologische kant van het beoefenen van Qigong, energiewerk en praktische tips voor heling zijn mijn favoriete onderwerpen. www.forconsciousliving.nl

Studies
  • Master onderwijs -en ontwikkelingspsychologie. 
  • Jungiaanse counseling, Jungiaanse leeranalyse, Jungiaanse studiegroepen, droomanalyse, actieve imaginatie, creatieve therapie.
  • Energetische therapie, chakra’s. Inwijding in Inca-sjamanistisch werk. Inwijding in Qi- groepshealing. Parapsychologie.
  • Journalistiek.
  • Tai Chi, Qigong, Meditatie en Iaido, bij Chinese en westerse leraren.
  • Boeddhisme, Taoisme.
  • Chinese geneeskunde, Tuina therapie.
Back to Top