Karina Grijzen-den Oudsten MSc.

psycholoog, energetisch therapeut, docent Qigong + Tai Chi, schrijfster

Toen ik 16 jaar was las ik voor het eerst het werk van C.G. Jung. Ik was meteen gefascineerd door zijn denkwijze over heling, groei en spiritualiteit. Tegelijk las ik alles wat ik kon vinden in de bibliotheek over paranormale verschijnselen en parapsychologie. Het kunnen werken met energie zit in mijn bloed. Van mijn beide oma’s erfde ik helende en helderziende gaven.

Voor een therapeut is het belangrijk zelf het pad van bewustwording en heling te bewandelen. Ik ging ontwikkelings- en onderwijspsychologie studeren en later in Jungiaanse leeranalyse. Ik leerde dromen analyseren, over creatieve therapie, over actieve imaginatie en het belangrijkste: te kijken naar ziekte als een weg van heelwording.

Rond mijn 40e besloot ik mijn energetische en helderziende gaven verder te ontwikkelen. Bij Dona Marquesa en meester Liu onderging ik meerdere malen diepgaande energetische heling op de lichamelijke, emotionele, mentale en energetische lagen.

In mijn eigen pad van heling ervaarde ik de kracht van het werken met het onderbewuste. Oude pijn en trauma kwamen naar boven en werden bewust. Ik leerde het verband te leggen tussen mijn levenservaringen en de problemen die ik ervoer. Een prachtige weg van heling die me diepe inzichten heeft gegeven en letterlijk mijn leven heeft veranderd.

In therapie leer je naar binnen kijken. Je ontmoet je schaduw, je ontmoet oude pijn. Je leert jezelf tot in het diepste van je ziel kennen. Je leert te leven naar wie je werkelijk van binnen bent. Dit is bewustwording.

Van Dona Marquesa uit Peru ontving ik de initiaties van de Hatun Karpay, het pad van de medicijnvrouw. Hiermee kan ik op Inca-sjamanistische wijze met energie werken op de diepe psychologische lagen en zo blokkades wegnemen.

Qigong en Tai chi zijn authentieke Chinese stijlen van bewegen met energie voor gezondheid en welzijn. In Qigong school Ardite geef ik les in Qigong en Tai Chi.

Werkervaring en opleiding LinkedIn.
Qigong school Ardite www.ardite.org.
For conscious living, the arts of healing www.forconsciousliving.nl.

Back to Top