Nieuwsbrief januari 2023

Nieuwsbrief januari 2023

Lieve mensen, 

Ik wens ieder een fijn, betekenisvol, warm en gezellig 2023 waarin alle dromen uitkomen!

Voor mij breekt een tijd aan van tentamens doen voor Chinese Tuina therapieen starten met het geven van groepslessen. Ik heb er veel zin en hoop ieder weer terug te zien. 

Op maandag 6 februari start ik met een nieuwe serie van acht lessen Qigong & Tai Chi in het park bij het Kunstmuseum. De les is van 19:00 tot 19:45 en kost 100 euro voor acht lessen. Bij aanmelding van minimaal vijf deelnemers gaan de lessen van start.

Ook heb ik een mooie online sessie gepland over hoe je rust en ontspanning bij jezelf vind met de oefeningen van Qigong & Tai Chi. Op zondag 12 februari van 10:00 tot 11:30 in het Nederlands, en op zondag 26 februari in het Engels. Deze sessie kost 20 euro. 

Veel mensen vragen om een gratis proefles. Op mijn Youtube kanaal kun je deze vinden, naast nieuwe filmpjes met uitleg van de bewegingen van verschillende oefeningen. https://www.youtube.com/@karinagrijzen-denoudsten

In mijn prive-lessen kun je de oefeningen van Qigong en Tai Chi in precisie aanleren, leren hoe je een Qi-veld organiseert, Qi cultiveert en leren over de prachtige filosofie die hoort bij deze Chinese stijl van meditatief bewegen. Mijn eigen training verdiep ik nog steeds door het volgen van prive-lessen een of twee keer per maand, de laatste tijd verdiep ik me in de Wudang Tai Chi en Qigong stijlen. 

In de praktijk kun je zoals altijd terecht voor sessies bewustwording en heling met Jungiaanse psychotherapieenergetische therapie en de Inca-sjamanistische healing. Alle sessies worden gegeven in mijn fijne ruimte aan huis, online blijft natuurlijk een optie. 

En hoe gaat 2023 verder voor mij? 
In het afgelopen jaar heb ik seminars gevolgd over Chinese geneeskunde en de werking van de geest. Ontzettend interessant. Het seminar van Jeffrey Yuen, een Taoïstische meester, in Ierland was voor mij een hoogtepunt en een bijzondere viering van mijn 50e verjaardag. 

Mijn intentie is om dit jaar een fijne trainingsruimte te vinden om nog meer groepslessen en training te kunnen organiseren in Qigong & Tai Chi en daarbij de kennis vanuit de Taoïstische filosofie over te dragen.

Tot ziens!

Karina Grijzen den Oudsten

Back to Top