PSYCHOTHERAPIE

MAAKT HET ONBEWUSTE BEWUST

"Je voelt je uit balans, je voelt dat je vast zit in steeds weer diezelfde spiraal.

Je hoofd is overvol en je emoties zijn te vaak de baas.

Je ervaart problemen op gebied van relaties, studie of werk.

Je wilt jezelf ontwikkelen, letterlijk het loslaten van oude pijn en belemmerende gedachtes.

Je wilt je ware zelf ontdekken en leven vanuit je hart."

 

De psychotherapie van CG Jung is een gespreksmethode die werkt met het bewuste en het onbewuste. Door inzicht te krijgen in onbewuste processen vindt heling en transformatie plaats in de diepere lagen van je psyche. Deze veranderingen zijn blijvend en fundamenteel en helpen je in contact je blijven met 'je ware zelf'.

 

De verborgen kracht van het onbewuste.

De dieptepsychologie van CG Jung gaat uit van persoonlijke ontwikkeling en groei. De therapie biedt de mogelijkheid om inzicht te krijgen in sociale- en emotionele problemen. Het doel van de therapie is verandering en bewustwording.

 

Als bij de lotusbloem, zo is het ook bij de mens. We groeien vanuit de vruchtbare modder, onze opvoeding, omhoog en komen boven water. We zijn bewust van wie we werkelijk van binnen zijn, en bloeien open.

 

Psychotherapie helpt je bewust te worden van je patronen en helpt je jezelf te leren kennen en het loslaten van gedachten en ideeen die belemmerend werken. De droomanalyse is een goed hulpmiddel hierbij, immers ons onbewuste geeft in de droom boodschappen door die ons helpen groeien.

 

De therapie bestaat uit wekelijkse gesprekken over een langere periode.  In overleg kunnen ook  oefeningen uit Zhineng Qigong of energetische therapie onderdeel zijn van het traject.

 

TARIEVEN & AFSPRAKEN

Psychotherapie sessie 60 minuten: 94,50 euro

Psychotherapie sessie via Skype 60 minuten: 94,50 euro

 

Betaling is mogelijk per pin of gepast contant.

Bij verhindering dit  24 uur tevoren aangeven per mail of telefonisch. Erna wordt een half consult in rekening gebracht. Ardite is onafhankelijk en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Therapie & training

voor persoonlijke groei

& bewustwording bij :

  • Hoogsensitiviteit
  • Burn out
  • Angsten en trauma
  • Leerproblemen
  • Negatieve gedachten
  • Emotionele problemen
  • Relatieproblemen
  • Lichamelijke klachten

SKYPE-SESSIES

 Psychotherapie via skype is een goede mogelijkheid om van waar ook ter wereld te werken aan persoonlijke groei en bewustwording

CARL GUSTAV JUNG

CG  Jung was een Zwitserse psychiater en psychotherapeut. Jung reisde naar diverse landen om te leren van de culturen. Zo leerde hij van een qigongmeester in China dat er verschillende bewustzijnstoestanden zijn.

Hij maakte de indeling in collectief onbewuste, persoonlijk onbewuste en persoonlijk bewustzijn.

In het persoonlijk onbewuste liggen al onze ervaringen, gedachten en gevoelens verborgen waar we ons niet bewust van zijn. Door wat onbewust is, bewust te maken, groeien we als mens, worden we 'heel' en komen in contact met ons 'ware zelf'.

 

 

NIEUW TRAJECT!

 

'BURN OUT

DE BAAS'

 

10 sessies

100 dagen trainen

 

Zhineng Qigong & Therapie

voor lichaam & geest

 

Sessie: 137,50 euro, 90 minuten

Korting: 10 sessies, 995 euro