ENERGETISCHE THERAPIE

BRENGT IN BEWEGING

"Je staat weer positief in het leven, los van oude pijn en angst.

Je ervaart innerlijke rust en ontspanning in het lichaam.

je bent je bewust van je kracht en in contact met je intuïtie."

 

Energiewerk komt in alle culturen voor. Karina combineert de westerse methoden van energiewerk, magnetiseren, met het werken met het onbewuste van CG Jung. De droomanalyse kan ook onderdeel zijn van het energetisch werk of Zhineng Qigong oefeningen.

 

Bijzonder en diepgaand

Energiewerk is eeuwenoud en wordt ook wel met magnetiseren of paranormale geneeswijze aangeduid. Ieder mens heeft een eigen energieveld. Als dit veld in balans is, voel je je vitaal en krachtig. Emoties, gedachtepatronen, maar ook stress, ziekte en heftige ervaringen brengen je energieveld uit balans.

 

Met een energetische behandeling wordt je energieveld terug in balans gebracht. Je ervaart hoe de energie weer gaat stromen en blokkades verdwijnen. Je voelt je vrij, ontspannen en stevig in je kracht staan. Energetisch werk is zacht en tegelijk diep werkzaam waardoor het geschikt is voor kinderen en volwassenen.

 

In het consult krijg je naast een energetische behandeling, psychotherapeutische begeleiding. De theorie van CG Jung en de droomanalyse zijn belangrijke instrumenten om tot heling te komen op diep psychologisch en spiritueel niveau.

 

Een energetische behandeling werkt diep in op je lichaam en je geest, neem na de behandeling rust en besef dat de behandeling in de dagen erna doorwerkt. Je kunt intenser dromen, meer voelen,maar vooral je voelt je sterker en helderder. Je komt steeds meer in contact met 'je ware zelf', elke behandeling opnieuw.

 

TARIEVEN & AFSPRAKEN

Energetische therapie sessie 60 minuten: 94,50 euro

Energetische therapie sessie via Skype 60 minuten: 94,50 euro

 

Betaling is mogelijk per pin of gepast contant.

Bij verhindering dit  24 uur tevoren aangeven per mail of telefonisch. Erna wordt een half consult in rekening gebracht. Ardite is onafhankelijk en onderhoudt geen afspraken met verzekeraars.

Therapie & training

voor persoonlijke groei

& bewustwording bij :

  • Hoogsensitiviteit
  • Burn out
  • Angsten en trauma
  • Leerproblemen
  • Negatieve gedachten
  • Emotionele problemen
  • Relatieproblemen
  • Lichamelijke klachten

SKYPE-SESSIES

 Energetische therapie via skype is een goede mogelijkheid om van waar ook ter wereld te werken aan persoonlijke groei en bewustwording.